Regionalna kuchnia polska

Książka

Regionalna kuchnia polska

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2019
  • ISBN: 9788377072981
  • Ilość stron: 192
  • Format: 20.8x27.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Regionalna kuchnia polska

Wracamy do korzeni i odkrywamy na nowo zapomniane przepisy. Dzięki modzie na eko coraz częściej przekonujemy się o wartości tradycyjnych smaków. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców. Jest to kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych ? zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.
Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Spróbujcie ugotować wielkopolskie pyry z gzikiem, zrazy po warszawsku albo góralską kwaśnicę, a na deser upieczcie śląski kołocz.


Szczegóły: Regionalna kuchnia polska

Tytuł: Regionalna kuchnia polska
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377072981
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 192
Format: 20.8x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.99 kg


Recenzje: Regionalna kuchnia polska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: