Zawód Sommelier czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji

Książka

Zawód Sommelier
czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji

  • Wydawnictwo: Magazyn Wino
  • Rok wydania: 2007
  • ISBN: 9788361241003
  • Ilość stron: 160
  • Format: 14.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 51,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 51,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Zawód Sommelier - Prange-Barczyński Tomasz

Według najprostszej definicji sommelier to nikt inny, jak kelner odpowiedzialny w restauracji za serwis napojów, ze szczególnym uwzględnieniem wina. Tylko tyle i aż tyle. W restauracjach, w których wino odgrywa równorzędną serwowanym potrawom rolę, funkcja sommeliera to coś znacznie więcej. Właściwym współczesnym określeniem wobec sommeliera będzie raczej menedżer restauracji odpowiedzialny za wino i inne napoje oraz cygara, funkcja ta bowiem wykracza daleko poza ramy klasycznego terminu "kelner".


Szczegóły: Zawód Sommelier - Prange-Barczyński Tomasz

Tytuł: Zawód Sommelier
Podtytuł: czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji
Autor: Prange-Barczyński Tomasz
Wydawnictwo: Magazyn Wino
ISBN: 9788361241003
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 160
Format: 14.5x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.265 kg


Recenzje: Zawód Sommelier - Prange-Barczyński Tomasz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: