Sztuka usługiwania Jak zostać dobrym kelnerem
Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Sztuka usługiwania
Jak zostać dobrym kelnerem
Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
- Wydawnictwo: CeDeWu
- Rok wydania: 2023
- ISBN: 9788381027052
- Ilość stron: 232
- Format: 14.5x21.0cm
- Oprawa: Miękka
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Sztuka usługiwania - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.
Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo” oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.
• Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego – cechy, postawy, umiejętności
• Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
• Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
• Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
• Typologie klientów i zasady ich obsługi
• Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
• Wskazówki dla menedżerów sali
•Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
• Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej
Szczegóły: Sztuka usługiwania - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Tytuł: Sztuka usługiwania
Podtytuł: Jak zostać dobrym kelnerem
Autor: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Wydawnictwo: CeDeWu
ISBN: 9788381027052
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 232
Format: 14.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.305 kg