Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych (dodruk na życzenie)

,

DODRUK

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych (dodruk na życzenie)

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2007
  • ISBN: 978-83-02-07846-0
  • Ilość stron: 424
  • Format: 14,5 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 59,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych (dodruk na życzenie) - Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk

Książka zawiera zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby prowadzenia operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.



Szczegóły: Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych (dodruk na życzenie) - Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk

Tytuł: Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych (dodruk na życzenie)
Autor: Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk
Producent: WSiP
Kod paskowy: 9788302078460
ISBN: 978-83-02-07846-0
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Pomoce szkolne » Szkoła zawodowa

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2007
Ilość stron: 424
Format: 14,5 x 20,5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.47 kg


Recenzje: Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych (dodruk na życzenie) - Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: