Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik Technikum

Książka

Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik
Technikum

  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788389184474
  • Ilość stron: 188
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 35,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 35,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.


Szczegóły: Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik

Tytuł: Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik
Podtytuł: Technikum
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184474
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 188
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.35 kg
Redakcja: Sawicka Beata


Recenzje: Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: