Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik Technikum
Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik
Technikum
- Wydawnictwo: Format-AB
- Rok wydania: 2016
- ISBN: 9788389184474
- Ilość stron: 188
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
35,00 PLN
Opis: Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły: Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik
Tytuł: Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik
Podtytuł: Technikum
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184474
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 188
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.35 kg
Redakcja: Sawicka Beata