Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2014
- ISBN: 9788302147043
- Ilość stron: 128
- Format: 17 x 24 cm
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Ta publikacja to wyczerpujące źródło wiedzy na temat usług w branży gastronomicznej. Autorzy położyli nacisk na racjonalne odżywianie, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawili rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Podali praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu. Zwrócili uwagę na pracę zespołową. Bogato ilustrowany materiał ułatwia zrozumienie treści i pomaga w ćwiczeniach praktycznych. Zdjęcia i rysunki przedstawiają poszczególne elementy sprzętu, sposoby nakrywania stołu czy organizacji bufetu śniadaniowego. Ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom swojej wiedzy.Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]
Szczegóły: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Tytuł: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147043
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 128
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.201 kg
Recenzje: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Joanna Duda, Sebastian Krzywda (3)
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2 (WSiP) -
- Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych (WSiP) - Miękka