Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2014
- ISBN: 9788302147043
- Ilość stron: 128
- Format: 17 x 24 cm
- Oprawa: miękka
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Ta publikacja to wyczerpujące źródło wiedzy na temat usług w branży gastronomicznej. Autorzy położyli nacisk na racjonalne odżywianie, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawili rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Podali praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu. Zwrócili uwagę na pracę zespołową. Bogato ilustrowany materiał ułatwia zrozumienie treści i pomaga w ćwiczeniach praktycznych. Zdjęcia i rysunki przedstawiają poszczególne elementy sprzętu, sposoby nakrywania stołu czy organizacji bufetu śniadaniowego. Ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom swojej wiedzy.
Szczegóły: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Tytuł: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147043
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 128
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.201 kg
Recenzje: Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Joanna Duda, Sebastian Krzywda (5)
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 (WSiP) -