Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych

Ćwiczenia

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302150326
  • Ilość stron: 112
  • Format: 17 x 24,5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych - Magdalena Kaźmierczak

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).



Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać przyszły cukiernik.


Szczegóły: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych - Magdalena Kaźmierczak

Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
Autor: Magdalena Kaźmierczak
Producent: WSiP
ISBN: 9788302150326
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 112
Format: 17 x 24,5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.185 kg


Recenzje: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych - Magdalena Kaźmierczak

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×