Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik

Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2016
  • ISBN: 9788302157424
  • Ilość stron: 320
  • Format: 20.5 x 28.5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 67,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 67,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Kaźmierczak Magdalena

Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Realizują treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).



Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów cukierniczych. W każdym rozdziale znajdują się krótki wstęp teoretyczny, którego celem jest przypomnienie najważniejszych informacji, oraz karty pracy, które zazwyczaj zawierają dokładną recepturę produktu i polecenia związane z jego wykonaniem. Konstrukcja pytań w karcie pracy skłania do analizy wykonywanych czynności i wyszukiwania przyczyn ewentualnych niedoskonałości produktu finalnego.



Receptury zawarte w kartach pracy mogą być wykorzystywane także poza szkolną pracownią – do wykonywania domowych wypieków.



Książki z serii Pracownia umożliwiają szlifowanie umiejętności praktycznych i przygotowują do praktycznej części egzaminu.


Szczegóły: Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Kaźmierczak Magdalena

Tytuł: Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Producent: WSiP
ISBN: 9788302157424
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Szkoła branżowa I stopnia

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2016
Ilość stron: 320
Format: 20.5 x 28.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.686 kg


Recenzje: Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Kaźmierczak Magdalena

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×