Chemia żywności Tom 1

Książka

Chemia żywności Tom 1

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788379262427
  • Ilość stron: 400
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 75,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 75,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia żywności Tom 1

W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności


Szczegóły: Chemia żywności Tom 1

Tytuł: Chemia żywności Tom 1
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379262427
Tytuł tomu: Główne składniki żywności
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 400
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.656 kg


Recenzje: Chemia żywności Tom 1

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: