Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności

Książka

Chemia żywności Tom 2
Biologiczne właściwości składników żywności

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788379262434
  • Ilość stron: 328
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 70,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 70,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia żywności Tom 2

W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności


Szczegóły: Chemia żywności Tom 2

Tytuł: Chemia żywności Tom 2
Podtytuł: Biologiczne właściwości składników żywności
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379262434
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 328
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.56 kg


Recenzje: Chemia żywności Tom 2

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: