Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10 Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

Podręcznik

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10
Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

  • Producent: Format-AB
  • Rok produkcji: 2016
  • ISBN: 9788389184627
  • Ilość stron: 158
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 26,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 26,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10 - Rutkowska Wioletta

Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do zadań.


Szczegóły: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10 - Rutkowska Wioletta

Tytuł: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10
Podtytuł: Organizacja usług gastronomicznych. Technikum
Autor: Rutkowska Wioletta
Producent: Format-AB
ISBN: 9788389184627
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2016
Ilość stron: 158
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.265 kg


Recenzje: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10 - Rutkowska Wioletta

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×