Tradycje kulinarne Japonii

Książka

Tradycje kulinarne Japonii

  • Wydawnictwo: Hanami
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 8360740003
  • Ilość stron: 174
  • Format: 12.0 x 20.0 cm
  • Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.


Szczegóły: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Tytuł: Tradycje kulinarne Japonii
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawnictwo: Hanami
Kod paskowy: 9788360740002
ISBN: 8360740003
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 174
Format: 12.0 x 20.0 cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.265 kg


Recenzje: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: