Tradycje kulinarne Japonii
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Tradycje kulinarne Japonii
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
- Wydawnictwo: Hanami
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 8360740003
- Ilość stron: 174
- Format: 12.0 x 20.0 cm
- Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
29,90 PLN
Opis: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Szczegóły: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Tytuł: Tradycje kulinarne Japonii
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawnictwo: Hanami
Kod paskowy: 9788360740002
ISBN: 8360740003
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 174
Format: 12.0 x 20.0 cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.265 kg
Recenzje: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Magdalena Tomaszewska-Bolałek (10)
- Tradycje kulinarne Japonii (Hanami) - Kartonowa Foliowana
- Zwierzęta zodiaku w kulturze Japonii (Hanami) - Miękka
- Japońskie słodycze (Hanami) - Twarda z obwolutą
- Tradycje kulinarne Korei (Hanami) - Twarda
- Kuchniokracja. Deserownik (Publicat) - twarda
- Tradycje kulinarne Szwecji (Hanami) - miękka ze skrzydełkami
- Tradycje kulinarne Norwegii (Hanami) - Miękka ze skrzydełkami
- Tradycje kulinarne Polski (Hanami) - Zintegrowana
- Tradycje kulinarne Danii (Hanami) - Miękka ze skrzydełkami
- Polish Culinary Paths (Hanami) - Miękka ze skrzydełkami