Tradycje kulinarne Japonii

Książka

Tradycje kulinarne Japonii

  • Wydawnictwo: Hanami
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 8360740003
  • Ilość stron: 174
  • Format: 12.0 x 20.0 cm
  • Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.


Szczegóły: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Tytuł: Tradycje kulinarne Japonii
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawnictwo: Hanami
Kod paskowy: 9788360740002
ISBN: 8360740003
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 174
Format: 12.0 x 20.0 cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.265 kg


Recenzje: Tradycje kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: