Jadłonomia (OUTLET - USZKODZENIE) Kuchnia roślinna
Marta Dymek
Jadłonomia (OUTLET - USZKODZENIE)
Kuchnia roślinna
Marta Dymek
- Wydawnictwo: Dwie Siostry
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 9788363696351
- Ilość stron: 282
- Format: 17.0x21.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Jadłonomia (OUTLET - USZKODZENIE) - Marta Dymek
Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Wydanie z 2017 ma mniejszy, poręczniejszy rozmiar!
Szczegóły: Jadłonomia (OUTLET - USZKODZENIE) - Marta Dymek
Tytuł: Jadłonomia (OUTLET - USZKODZENIE)
Podtytuł: Kuchnia roślinna
Autor: Marta Dymek
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696351
Tytuł oryginału: 100 przepisów nie tylko dla wegan
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 282
Format: 17.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.714 kg
Recenzje: Jadłonomia (OUTLET - USZKODZENIE) - Marta Dymek
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Marta Dymek (7)
- Nowa Jadłonomia (Marginesy) - Twarda
- Nowa Jadłonomia (Marginesy) - twarda
- Na marne (Czarne) - twarda
- Porozmawiajmy o jedzeniu zwierząt (Wydawnictwo Naukowe PWN) - Miękka
- Jadłonomia po polsku (Marginesy) - twarda
- Jadłonomia po polsku (Marginesy) - Twarda
- Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata (Marginesy) - Twarda