Chemia w pożywieniu

Książka

Chemia w pożywieniu

  • Wydawnictwo: Vital
  • Rok wydania: 2022
  • ISBN: 9788382721034
  • Ilość stron: 352
  • Format: 14.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 64,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 64,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.


Szczegóły: Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm

Tytuł: Chemia w pożywieniu
Autor: Hans-Ulrich Grimm
Wydawnictwo: Vital
ISBN: 9788382721034
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Jurczak Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 352
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.43 kg


Recenzje: Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: