Chemia w pożywieniu

Książka

Chemia w pożywieniu

  • Wydawnictwo: Vital
  • Rok wydania: 2022
  • ISBN: 9788382721034
  • Ilość stron: 352
  • Format: 14.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 64,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 64,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.


Szczegóły: Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm

Tytuł: Chemia w pożywieniu
Autor: Hans-Ulrich Grimm
Wydawnictwo: Vital
ISBN: 9788382721034
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Jurczak Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 352
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.43 kg


Recenzje: Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: