Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
- Wydawnictwo: Buchmann
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788328060401
- Ilość stron: 304
- Format: 21.5x27.5cm
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Italia do zjedzenia - Bartek Kieżun
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
"Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim."
Bartek Kieżun
Szczegóły: Italia do zjedzenia - Bartek Kieżun
Tytuł: Italia do zjedzenia
Autor: Bartek Kieżun
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328060401
Tytuł tomu: Italia do zjedzenia
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 304
Format: 21.5x27.5cm
Oprawa: twarda
Waga: 1.315 kg
Recenzje: Italia do zjedzenia - Bartek Kieżun
Podobne do: Italia do zjedzenia - Bartek Kieżun
-
Cena dostępna po zalogowaniu
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Bartek Kieżun (12)
- Złota łyżka 1000 najlepszych przepisów kuchni włoskiej (Jedność) - Twarda
- Hiszpania do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Stambuł do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Italia do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Farina. Kuchnia śródziemnomorska (Znak Koncept) - Twarda
- Ateny do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca (Buchmann) - Twarda
- Jerozolima do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Ach zapach! Przewodnik po fantastycznym świecie zapachów (Buchmann) - Twarda
- Neapol łakomym okiem (Buchmann) - miękka ze skrzydełkami
- Chorwacja do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Italia do zjedzenia (Buchmann) - Twarda