Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
Kunachowicz Hanna
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
Kunachowicz Hanna
- Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
- Rok wydania: 2007
- ISBN: 9788320035506
- Ilość stron: 136
- Format: 21.0x30.0cm
- Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
36,80 PLN
Opis: Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - Kunachowicz Hanna
Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych (białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy) w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Obecne wydanie uzupełniono o nowe składniki odżywcze: kwasy tłuszczowe jednonienasycone i wielonienasycone, cholesterol, sacharozę, a także rozszerzono asortyment produktów i potraw.
Szczegóły: Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - Kunachowicz Hanna
Tytuł: Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
Autor: Kunachowicz Hanna
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320035506
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 136
Format: 21.0x30.0cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.36 kg
Recenzje: Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - Kunachowicz Hanna
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Kunachowicz Hanna (7)
- Jem zdrowo: węglowodany, indeks gikemiczny i inne składniki odżywcze (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - miękka
- Liczmy kalorie (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - Miękka
- Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu (WSiP) - Miękka
- Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - Miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1. Zasady żywienia. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Tabele składu i wartości odżywczej żywności (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - Miękka