Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2015
- ISBN: 9788302150418
- Ilość stron: 408
- Format: 20.5 x 28.5 cm
- Oprawa: Miękka
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.
Szczegóły: Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Tytuł: Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Producent: WSiP
ISBN: 9788302150418
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 408
Format: 20.5 x 28.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.986 kg
Recenzje: Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Renata Szajna, Danuta Ławniczak (6)
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - Miękka
- REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka