Hummusy i pasty

Książka

Hummusy i pasty

  • Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-240-7548-5
  • Ilość stron: 208
  • Format: 25.7 x 21.2 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 54,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 54,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Hummusy i pasty - Konrad Budzyk

76 prostych i inspirujących przepisów na zdrowe i pyszne hummusy i pasty.



To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa.



Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.



Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli?



Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.



Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci.



OPINIE O KSIĄŻCE:


"Książka stała się dla mnie prawdziwą inspiracją. Poznałam nowe produkty, a te dobrze mi znane nauczyłam się przygotowywać w zupełnie innej odsłonie. W sumie, w książce znalazło się siedemdziesiąt sześć przepisów, w których królują warzywa takie jak: ciecierzyca, papryka, dynia, burak, czosnek, batat i wiele, wiele innych. Jestem pewna, że każdy znajdzie coś dla siebie, nawet jeśli tak jak ja nie jest weganinem ani wegetarianinem." - Martyna, ryszawa.blogspot



"Hummusy, pasty, pasztety, smakowite dodatki - w sumie siedemdziesiąt sześć inspirujących przepisów na pyszne i zdrowe dodatki do pieczywa i sałatek. Można przyrządzać pasty ściśle według receptur Konrada, można traktować je jak inspirację i samemu dobierać składniki i proporcje. Mam ochotę spróbować prawie każdej pasty z jego książki!" - Małgorzata, napiecyku



"Jeśli komuś się wydaje, że skoro robi hummus i eksperymentuje z jego różnymi wariacjami, to książka nie jest mu potrzebna - jest w błędzie. Pozycja według mnie jest przydatna zarówno dla osób, które nigdy nie robiły past do pieczywa, jak i dla tych, którzy je lubią i robią. Kocham wszelkiego rodzaju hummusy, pasty - od słonecznikowych, przez te na bazie twarożku, po wszelkie warzywne - i faktycznie przygotowuję je dość często. Ta książka daje mi możliwość porównania, podpatrzenia, zainspirowania się." - Joanna, kameleonkulinarny



"Tym, co zachwyca już od pierwszego wejrzenia, są fotografie. I mimo że pasty to - zaraz po gulaszach i zupach - najmniej wdzięczne do fotografowania potrawy, to w "Hummusach i pastach" nie znajdziecie złych kadrów. Zdjęcia są dopracowane w każdym detalu, urozmaicone, w stonowanych odcieniach, zazwyczaj na ciemnym, męskim tle." - Ewa, babywkuchni

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl


Szczegóły: Hummusy i pasty - Konrad Budzyk

Tytuł: Hummusy i pasty
Autor: Konrad Budzyk
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
Kod paskowy: 9788324075485
ISBN: 978-83-240-7548-5
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 208
Format: 25.7 x 21.2 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Hummusy i pasty - Konrad Budzyk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Podobne do: Hummusy i pasty - Konrad Budzyk



Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: