Neapol łakomym okiem
Bartek Kieżun
Neapol łakomym okiem
Bartek Kieżun
- Wydawnictwo: Buchmann
- Rok wydania: 2024
- ISBN: 978-83-8319-647-3
- Ilość stron: 336
- Format: 16.0 x 21.5 cm
- Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Neapol łakomym okiem - Bartek Kieżun
Bartek Kieżun, autor bestsellerowej serii książek podróżniczo-kulinarnych, powraca z nowym projektem. W pierwszej odsłonie nowej serii łakomym okiem spogląda na jedno z najbardziej nieoczywistych miast słonecznej Italii – Neapol. Zaprasza na spacery po placach i uliczkach snując opowieści o ciekawych ludziach, dziwacznych zwyczajach, czy niezwykłych dziełach sztuki i architektury. Ale ponieważ nie samą kulturą człowiek żyje czytelnik odnajdzie w przewodniku sprawdzone tropy kulinarne – adresy restauracji, pizzerii i kawiarni, sklepów, które autor odwiedził i szczerze poleca. A do tego wszystkiego to, za co czytelnicy kochają Bartka Kieżuna – niebanalne przepisy kulinarne, które pozwalają odtworzyć zapachy i smaki gorącego Neapolu we własnej kuchni.
Producent:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: kontakt@wydawnictwoamber.pl
email:Podmiot odpowiedzialny:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: kontakt@wydawnictwoamber.pl
email:
Szczegóły: Neapol łakomym okiem - Bartek Kieżun
Tytuł: Neapol łakomym okiem
Autor: Bartek Kieżun
Wydawnictwo: Buchmann
Kod paskowy: 9788383196473
ISBN: 978-83-8319-647-3
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 336
Format: 16.0 x 21.5 cm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Recenzje: Neapol łakomym okiem - Bartek Kieżun
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Bartek Kieżun (13)
- Złota łyżka 1000 najlepszych przepisów kuchni włoskiej (Jedność) - Twarda
- Hiszpania do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Stambuł do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Italia do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Portugalia do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Farina. Kuchnia śródziemnomorska (Znak Koncept) - Twarda
- Ateny do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca (Buchmann) - Twarda
- Jerozolima do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Ach zapach! Przewodnik po fantastycznym świecie zapachów (Buchmann) - Twarda
- Neapol łakomym okiem (Buchmann) - miękka ze skrzydełkami
- Chorwacja do zjedzenia (Buchmann) - Twarda
- Italia do zjedzenia (Buchmann) - Twarda