Jadłonomia Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Marta Dymek
Jadłonomia
Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Marta Dymek
- Wydawnictwo: Dwie Siostry
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 9788363696351
- Ilość stron: 282
- Format: 17.0x21.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Jadłonomia - Marta Dymek
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Wydanie z 2017 ma mniejszy, poręczniejszy rozmiar!
Szczegóły: Jadłonomia - Marta Dymek
Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Marta Dymek
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696351
Tytuł tomu: Jadłonomia Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 282
Format: 17.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.714 kg
Recenzje: Jadłonomia - Marta Dymek
Podobne do: Jadłonomia - Marta Dymek
-
Cena dostępna po zalogowaniu
-
Cena dostępna po zalogowaniu
-
Cena dostępna po zalogowaniu
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna