Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV

Książka

Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2022
  • ISBN: 9788389622761
  • Ilość stron: 160
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 39,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV - Lewandowska Agata

Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi – pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera Cię doświadczona dietetyczka.



W książce znajdziesz:


  • 120 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki,

  • wyliczoną kaloryczność każdej potrawy, a także ilość wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych,

  • praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier,

  • porady kulinarne dotyczące żywienia diabetyków,

  • tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.




Agata Lewandowska – dietetyk, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz SGGW. Interesuje się sportem, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka książki Polska kuchnia bezglutenowa. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera


Szczegóły: Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV - Lewandowska Agata

Tytuł: Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV
Autor: Lewandowska Agata
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788389622761
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 160
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV - Lewandowska Agata

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×