Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku

Książka

Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 9788381512039
  • Ilość stron: 224
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
poniedziałek (2024-11-25)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 39,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku - Agata Lewandowska

Jagody goi, nasiona chia, amarantus, sok noni – brzmi egzotycznie, prawda? Natka pietruszki, cebula, czereśnie, jeżyny – brzmi wyjątkowo… swojsko. Wszystkie wymienione produkty zalicza się do superfoods, czyli tak zwanej superżywności, którą stanowią artykuły o wyjątkowym bogactwie dobroczynnych składników odżywczych.

Mało kto wie, że jagody goi z powodzeniem można zastąpić żurawiną, a nasiona chia siemieniem lnianym. W polskich sadach, na polach i w ogrodach jest pełno produktów, które mogą konkurować z zagranicznymi superfoods.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak wzbogacać swoją dietę o cenne składniki, korzystając z łatwo dostępnych, sezonowych, krajowych produktów, w tym warzyw, owoców, ziół, zbóż, orzechów i nasion. Poznasz wartość odżywczą poszczególnych superfoods i ich prozdrowotne składniki. Zdobędziesz wiedzę, w jakich stanach i chorobach pomagają.

Ciesz się bogactwem superfoods przez cztery pory roku!


Szczegóły: Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku - Agata Lewandowska

Tytuł: Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku
Autor: Agata Lewandowska
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381512039
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 224
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku - Agata Lewandowska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: